Правна консултация онлайн

За Ваше улеснение, адвокатска кантора Коемджиева предлага онлайн правни консултации.

Предимството на тази услуга е, че може в удобно за Вас време и място необезпокоявано, да изложите вашия случай и спокойно да формулирате правното запитване.

Консултацията се предоставя в писмен вид по електронен път чрез изпращането на електронен документ на посочения от Вас e-mail.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите Вашето запитване.

Преди да поставите конкретен правен въпрос  е необходимо, да изложите на кирилица правния случай, възможно най-подробно. За да получите обратен отговор, моля, да укажете валиден е-mail адрес и телефон. Отговор ще получите възможно в най-кратки срокове.

Кантора Коемджиева упражнява правото си за оказване на безплатна правна помощ на лица в затруднено положение или лица, имащи право на издръжка, съгласно чл. 24, ал. 1, т. 1 във връзка с чл. 38, ал. 1 от Закона за адвокатурата.

За останалите случаи, за определяне  цената на исканата от Вас правна консултация се прилага Наредба № 1 от 09 юли 2004 г.  за минималните размери на адвокатските възнаграждения. След като получим вашата заявка на посочения от Вас имейл ще получите информация за дължимата от Вас сума и начина по който да я заплатите.

При съгласие с предложените от нас условия, следва да ни изпратите потвърждаващ имейл, с прикачено копие от платежното нареждане за платена такса. 
 
Срокът за изпълнение е 48 часа от получаване на потвърждаващия имейл и платената сума.

Име / Фирма:
CAPTCHA
Това е тестов въпрос с цел елиминиране на автоматични спам съобщения.